fredag den 29. januar 2010

Tema: Tattoo // Rites of Passage


Copenhagenland var i går hos tatovøren for at få lavet lidt streger. Vores holder til i Kompagnistræde 31, Rites of Passage.

Der er i dette studie tre tatovører: Alex, butikkens ejer, er specialiseret i portrætter og er dygtig. Jan, butikkens førstemand, tatoverer Krudt og har også lavet et par stykker af mine super flot. Jeg har dog på det sidste skiftet til butikkens (næsten udlærte) lærling, der hedder Joe, og som er sidste medlem af den 3 mand store besætning.

Krudt:
Jan har tegnet et rigtigt fedt design af Wonderwoman og Captain America som en mor og far hyldest. Tatoveringen er nu lidt over halvvejs, og den ser rigtig flot ud - glæder mig til at se det færdige resultat.

Det tog ca. 3 timer at komme til dette stadie i tatoveringen.

Min:
(Klik på billedet for stor)

Jeg har kastet mig ud i et større projekt med et 3/4 ærme. Det kommer selvfølgelig til at tage sin tid, men nu er jeg da i gang, hvilket er super.
Indtil videre har jeg fået streget en rose på underarmen, en rose med bloddråber på halsen/skulderen, og en fugl i et kranie på indersiden af overarmen.
Jeg mangler nu et sigøjneransigt, min søsters navn, og resten har Joe fået lov at vælge med sine fede, originale og anderledes designs. Det bliver spændende at se hvad han finder på.

Det tog også 2,5-3 timer.

Se studiets hjemmeside HER

2 kommentarer:

  1. Fresh!
    Har også fået tid hos Joe i begyndelsen af maj.
    Glæder mig

    SvarSlet
  2. har os en tid hos alex Juni..
    3/4 ærm...! :)

    Glæder mig lige så meget!

    SvarSlet